​Fortrolighed før, under og efter afslutning af en opgave er vigtig for mine kunder.

Derfor er nogle af referencerne uden virksomhedsnavn. ​​​Kontordomicil i Ballerup:
”Udsøgning af muligheder for etablering af nyt kontordomicil i Ballerup til ca. 300 medarbejdere. Det endte med et nybyggeri. NP Consult fandt grund, entreprenør og slutinvestor. Min kunde ønskede ikke selv at eje bygningen. Byggeriet er i gang. Indflytning 1. juli 2017.”


​​Kontordomicil i Aarhus:
”Udsøgning af mulighed for etablering af nyt kontordomicil i Aarhus til ca. 350 medarbejdere. NP Consult var virksomhedens rådgiver i forhandlingerne om lejekontrakt på ca. 7.000 m2. Udlejer er en større pensionskasse. Ombygning er i gang. Indflytning foråret 2017.”


​​Kursus/ kontordomicil i Aarhus:
”Forsvarets Sundhedsuddannelser (FSU) søgte en placering i Aarhus til etablering af kontor, undervisningslokaler, depot, værksted samt værelser til indkvartering af kursisterne. NP Consult fandt den placering, som Forsvaret valgte. Projektet blev udviklet i samarbejde med Forsvaret, DOMIS (ejendomsejer), Gjøde & Povlsgaard Arkitekter, AART architects og MOE. Byggeriet var i EU-udbud og blev vundet af entreprenør Kaj Ove Madsen. Byggeriet er i gang og indflytning er planlagt til 1. september 2017.”


Grund på 80.000 m² i Aarhus:
”En større Aarhus-virksomhed i stor vækst havde behov for et grundareal på ca. 80.000 m² til opførelse af nyt domicil og lager/logistikfaciliteter. NP Consult fandt 3 grunde som sammen kunne løse behovet. Handelsvilkår blev forhandlet på plads og købsaftaler udarbejdet. Overtagelse 1. december 2016”


Lager ved Skanderborg:
”En kendt dansk mærkevareproducent havde brug for nyt lager i Skanderborg. Markedet blev afsøgt og forhandlinger blev optaget vedr. 2 gode placeringer. NP Consult bidrag ved forhandlinger om ny lejekontrakt. Indflytning 1. november 2017”


Salgsstrategi:
”En udviklingsvirksomhed ønskede at udarbejde en strategi for afhændelse af deres ejendomme. Med udgangspunkt i vurdering af de reelle ejendomsværdier på kort/mellemlang sigt blev salgsstrategi udarbejdet”


Rådgivning ved salg af rådhuse:
”Skanderborg Kommune har samlet deres funktioner i nyt rådhusbyggeri. I den forbindelse skal kommunen sælge deres tidligere rådhuse i Hørning og Skanderborg. NP Consult rådgiver kommunen om fastsættelse af udbudsvilkår og gennemførelse af salgsprocessen inkl. dialog med potentielle investorer. 


Ejendomsvurderinger:
”NP Consult udarbejder et stort antal ejendomsvurderinger for offentlige og private virksomheder. Resultatet af ejendomsvurderinger har ofte stor betydning for kunden og en tæt dialog om tema og forudsætninger er derfor vigtig.”


Afdelingskontor:
”En større dansk virksomhed med ca. 1.600 ansatte i Danmark, Norge og Sverige skulle finde en ny placering af et afdelingskontor til ca. 50 medarbejdere. NP Consult fandt placeringen, forhandlede lejevilkår og rådgav om tilretning af lejekontrakt. Indflytning 1. juni 2016.”


Sale & Lease Back:
”For PostNord forestod NP Consult salget af postkontor og distributionslager ved banegården i Skanderborg. PostNord blev i ejendommen på en Sale & Lease Back aftale. Køber var Skanderborg Kommune, som ønskede at sikre sig den store grund og bygningen på en for byen strategisk vigtig placering”


Fast rådgiver:
”NP Consult har siden september 2013 været fast rådgiver og sparringspartner for et større dansk investeringsselskab, som investerer i ejendomme i bl.a. København og London. ”

REferencer 

Copyright 2016. NP CONSULT ApS. All rights reserved.

​NP Consult