​NP Consult

NP consult ApS v/Niels parmo christensen,HD(A), statsaut. ejendomsmægler

jule- og nytårshilsen 2017/18

Jeg etablerede NP Consult aps den 1. november 2013 og har siden opbygget en kreds af faste kunder. NP Consult arbejder primært med ejendomsrådgivning, projektudvikling og søgeopgaver for investorer, virksomheder og kommuner.  Opgaverne involverer ofte en række interne og eksterne parter. Styring af processen er en rolle, som jeg gerne påtager mig. 


For at holde sig orienteret og pleje netværk deltager jeg blandt andet på MIPIM i Cannes. Det er verdens største event for ejendomsbranchen. Den afholdes hvert år i marts. Her deltager over 20.000 personer, heraf ca. 500 fra Danmark. . 


​Besøg Niels på Linkedin her: dk.linkedin.com/in/nielsparmo


Virksomheden har kontor på Borgergade i centrum af Skanderborg. Borgergade er byens ældste gade. Fra ejendommens kælder har der tidligere været drevet købmandsforretning og fra kontoreet på 1. sal er den smukkeste udsigt over Skanderborg Sø. Kaffen kan hurtig blive klar, hvis du kommer forbi.

FORSIKRING:
Virksomheden har tegnet professionel ansvarsforsikring hos HDI Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø. Forsikringen omfatter ejendomsmæglervirksomhed samt ejendomsrådgivning. Forsikringen dækker erhvervsansvar på op til kr. 10.000.000 og deponerede/betroede midler på op til kr. 2.500.000 (garantiforsikring)

BANK:
Danske Bank

CVR:
35 52 00 90

SPONSORATER
Vi har støttet. 
·         Kræftens Bekæmpelse 
·         Northside Charity – Støtter hjemløse i Aarhus
·         Sølundfestivalen i Skanderborg – solundfestivalen.dk – festival for handicappede
·         Skanderborg Håndbold – SH Friends
​·         FC Skanderborg fodbold
·         Børneulykkefonden


Copyright 2016. NP CONSULT ApS. All rights reserved.

TIDLIGERE JOBS:

·         Nybolig Erhverv Aarhus I/S, Indehaver
·         Colliers International, Teamleder
·         Skanska Danmark, Projektudvikler
·         Retail Institute Scandinavia, Konsulent/Rådgiver
·         Fritz Schur Dagligvarer, Salgskonsulent
·         Dansk Supermarked, Lederaspirant

MEDLEMSKABER:
·         Aarhus Udlejerforening

​·         Skanderborg Erhvervsråd

·         Formand Skanderborg Aktivitetsforening

·         Foreningen Skønnest ved SkanderborgSå er endnu et år på vej mod sin afslutning. 4 år som selvstændig ejendomsrådgiver er allerede gået. Jeg har været heldig at komme til at arbejde for nogle helt fantastiske virksomheder og spændende projekter.  

Jeg har gennem tiden hjulpet mange virksomheder med at flytte til nye lokaler, men I år har jeg også hjulpet ved fraflytninger - både for lejere og udlejere. Der har ikke været ret mange transaktioner i 2017 i forhold til "rekord-året" i 2016, men mindre kan også gøre det - når frihed, økonomi og tid til venner og familie forsat kan matches med et spændende arbejde. 

Jeg må ikke fortælle om alt hvad jeg laver, men jeg vil gerne give jer et lille indblik i nogle af projekterne. 

EG A/S flyttede ind i deres nye domicil i Ballerup til ca. 300 medarbejder i september 2017. Jeg besøgte

bygningen umiddelbart efter. Det er blevet en fantastisk ejendom. En flerbruger-ejendom  med udvidelses-

muligheder fuldt udlejet til EG A/S. Jeg ved at EG A/S er meget tilfredse med resultatet. Det tror jeg også,

at PFA Ejendomme er. Samarbejdet med både EG A/S, Akticon og PFA Ejendomme var en god oplevelse.

Stor respekt til alle parter. Personligt er jeg stolt over, at have lovet EG en husleje inden for et spænd på kr. 50,

som blev overholdt 3 år efter, da ejendommen blev taget i brug. 

2017 blev også året, hvor Skanderborg Kommune gennemførte salget af de gamle rådhuse i Skanderborg og Hørning. Det har været en lang proces at forberede og optimere disse salg. Der er mange forhold, som man skal igennem i en sådan proces. En af de mere målbare forhold er at lave en realistisk vurdering af handelspriserne. Ved offentlige udbud er det således i høj grad sandhedens time, når buddene åbnes. Ved begge udbud blev opnået de budsummer, som vi havde forventet. Ved salget af rådhuset i Skanderborg var pris dog ikke eneste afgørende faktor.  Her valgte byrådet modigt at sælge til en byder, som ikke havde budt den højeste pris.

2017 blev også året, hvor Søstrene Grene tog deres nye logistikcenter i Aarhus i brug. I 2016 lykkedes det mig at få 3 grundejere i Logistikparken i Brabrand til at sælge deres grunde på samlet ca. 85.000 m² til Søstrene Grene. Her er opført 30.000 m² lager og 1.200 m² kontor.

2017 blev også året, hvor Forsvarets Sundhedsuddannelser overtog bygningerne på Sylbækvej i Aarhus. Det er måske det mest komplicerede projekt, som jeg har medvirket til at realisere. Her var ikke kun almindelig kommercielle og økonomiske overvejelser, men også en lang politisk proces med 2-3 Forsvarsministre, et EU-udbud og en meget presset tidsplan. Projektet er udviklet for DOMIS i samarbejde med Aart, Gjøde & Povlsgaard, MOE, Bech-Bruun og Forsvarets ejendomsafdeling i Hjørring. Havde Statens Bygningsstyrelse eller andre bag Politiskolen i Vejle dog bare kontaktet Forsvaret eller os, så er jeg overbevist om, at vi kunne have etape 1 af Politiskolen i Vejle klar pr. 1. januar 2018, som Vejles borgmester havde lovet.

2017 blev også året, hvor Stofa samlede deres kontorer i Skejby og Horsens i et nyt domicil i Aarhus S. Jeg hjælp med søgeprocessen og lejekontraksforhandlingerne med AP Pension. I 2018 har jeg hjulpet med at finde mange nye mindre lejemål og fraflytning af lejemål. Syd Energi og Stofa er en af mine "nye" kunder. Det er et samarbejde, som jeg også værdsætter højt. 

2017 blev også året, hvor jeg flyttede til nye lokaler. Fra at have startet i et kontorfællesskab på hovedgaden i Skanderborg er jeg nu flyttet ind i en lejlighed på 1. sal lige over vores private bolig. Der blev mulighed for at købe lejligheden. Den er nu næsten færdig renoveret. Kontoret ligger i Skanderborgs gamle bydel. Her er en fantastisk udsigt over Skanderborg Sø. Jeg glæder mig til at invitere samarbejdspartnere, kunder og andre på besøg. Måske der i 2018 blive en lille "event", når renoveringen er helt på plads. Billetterne til SMUK FEST er sikret, så mon ikke NP Consult efter en pause i 2017 igen i år invitere på lidt hygge i Bøgeskoven. Dem som husker 2016 (det står mig ikke helt klart) siger, at det var meget hyggeligt.

I 2018 deltager jeg igen på ejendomskonferencen i Cannes. Det glæder jeg mig til. Jeg ser også frem til at løse de spændende opgaver, som er kommet i pipelinen her i slutningen af 2017.

Slutteligt lidt citater fra væggene på mit kontor. 

"Good things happen to those who go for it!"

"Don´t just work hard. Work smart."

"LIfe moves pretty fast. If you don´t stop and look around once in a while you could miss it."


God jul og godt nytår til dig og dine.


Niels